Objecten

Chrisrent heeft diverse objecten in de verhuur, voornamelijk eigen onroerend goed. Hieronder vindt u een overzicht van al deze objecten. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met +31650675464

Vakantiehuis op vakantiepark De Tolplas

Bungalowpark de Tolplas in Hoge Hexel te Overijssel

Dit seizoen nog beschikbaar op recreatiepark de Tolplas, Hoge Hexel te Overijssel

Ervaar luxe en comfort in onze royale vakantiewoning, perfect voor 10 personen met 5 uitgebreide slaapkamers. Boek nu voor een onvergetelijke ervaring! Direct reserveren?

Ontdek dit ruime vakantiehuis, perfect voor 10 personen. Vijf riante slaapkamers bieden volop comfort en ruimte. De woning, recent volledig gerenoveerd, biedt een thuisgevoel in een oase van luxe en rust. Neem een kijkje op onze website voor foto’s.

Geniet van de zon in de grote tuin, die de woning omringt. De uitgebreide keuken en riante eettafel maken samen eten tot een genot. De badkamers, compleet met regendouche, ligbad, vloerverwarming in de winter, en luxe badmeubelen, bieden alle comfort die u nodig heeft. Bekijk dit object voor meer informatie en om te boeken!

Kamerverhuur & Bedrijfsruimte

Kortelakenstraat 13 | Haarlem

Een kamerverhuurpand in de altijd gezellige vijfhoek, hartje centrum van Haarlem.

Huisnummer 13ZW: onderverdeeld in vier bedrijfsruimtes variërend in oppervlakte van 5m2 t/m 25 m2. Deze zijn voorzien van verlichting, eigen opgang met afsluitbare entree. Aan de straatzijde van het pand gesitueerd een garagebox, voorzien van een elektrisch op afstand bedienbare overhead deur.

Huisnummer 13RD: Entree bovenwoning met bellenpaneel, trapopgang, meterkastopstelling en postvakken. Bovenwoning op de 1e, 2e en 3e verdieping onderverdeeld in 5 onzelfstandige woonruimtes.

Kamerverhuur

Schoterweg 168RD | Haarlem  (Joods monument)

Een kamerverhuurpand in Haarlem Noord.

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en nabij diverse grote uitvalswegen. Winkelcentrum in de Parallelstraat (Gen. Cronjéstraat) en twéé grote bekende supermarktketens op loopafstand.

Uitstekende (snel)busverbinding met Haarlem Centrum en het Centraal Station ligt op loopafstand.

Bovenwoning op de 1e en 2e verdieping onderverdeeld in 4 onzelfstandige woonruimtes. Elke ruimte is gelijk qua afmeting en voorzien van een aparte slaapkamer .

Voorzien van zonnepanelen met een maximale capaciteit van 4400kwh per jaar

Bedrijfsruimte

Middenhavenstraat 40 | IJmuiden

Dit totaal gerenoveerde pand is sinds 2006 in het bezit van Chrisrent. Onderverdeeld in 7 afzonderlijke bedrijf units is dit pand uniek gesitueerd in het middenhavengebied.

Gelegen nabij het strand, goede visrestaurants, uitvalswegen en openbaar vervoer maakt dat dit pand naast goede bereikbaarheid ook unieke zakelijke mogelijkheden biedt.

Gratis en voldoende parkeergelegenheid.

Een uniek robuust nostalgisch beeldbepalend pand met een karakteristieke uitstraling!

Kamerverhuur

Stephensonstraat 69 | IJmuiden

Een kamerverhuur pand opgedeeld in vijf moderne onzelfstandige studio’s, centraal in het centrum gesitueerd tussen de Kennemerlaan en Lange nieuwstraat.

Na een algehele renovatie in 2008/2009 omgebouwd tot één van de mooiste objecten tot nog toe.

De gestoffeerde woonruimtes zijn voorzien van: eigen douche, keuken, koelkast, keramische kookplaat met afzuigkap.
Verder aanwezig: zelfstandig regelbare centrale verwarming, vloerbedekking, raam verduistering, kabel tv, WIFI en eigen bel met postvak op naam gesorteerd.

Zelfstandige woning

Luxemburglaan 221a | Beverwijk

Een royale eengezinswoning, Centraal gelegen nabij alle benodigde voorzieningen met vrij uitzicht over het Prins Willem Alexander Plantsoen. 

 

Zelfstandige woning

Grotehoutweg 181 | Beverwijk

Een pand in eigendom van Chrisrent sinds april 2017, en in 5 maanden tijd in zijn geheel gerenoveerd.

Behalve dat er gedacht is aan detail bij de bouw is er ook op toekomst gerichte verwachtingen geïsoleerd volgens de hedendaagse normen. Dit pand is daarom ook met een A label gecertificeerd!

Inmiddels in verhuurde staat.

Zelfstandige woning

Bakkerstraat 2 | IJmuiden

Zelfstandige woning in hartje centrum van IJmuiden.

Behalve dat er gedacht is aan detail bij de bouw is er ook op toekomst gerichte verwachtingen geïsoleerd volgens de hedendaagse normen. Dit pand is daarom ook met een B label gecertificeerd!

Inmiddels in verhuurde staat.