Luxemburglaan 221a | Beverwijk

DIT OBJECT IS REEDS VERHUURD

Inschrijven voor de wachtlijst huren:

  Omschrijving

  Een nette eengezinswoning precies op de grens Beverwijk/Heemskerk met vrij uitzicht over het mooie Prins Willem Alexander plantsoen.

  De gestoffeerde woonruimtes zijn voorzien van:

  • Zelfstandig regelbare centrale verwarming,
  • vloerbedekking,
  • raam verduistering,
  • kabel tv,
  • ADSL aansluiting en WIFI,
  • Rookmelders op elke verdieping

   

  Technische Gegevens

  Kadestraal geregistreerd onder nummer: C 918
  Bouwjaar: 1990
  In het bezit van Chrisrent vanaf november 2012.

  Deze fraai gelegen 5-kamer tussenwoning ligt op een top locatie met vrij uitzicht over het Willem-Alexander plantsoen! Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig met centraal de badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en tweede toilet. De tweede verdieping biedt plaats aan nog een ruime slaapkamer met nog een aparte ruimte met een douche en klein keukentje. De achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en heeft een grote berging met veel gebruiksmogelijkheden. Ook de voortuin biedt de mogelijkheid om een bankje te plaatsen en heeft prachtig vrij uitzicht. Bel ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging!

  De ligging is perfect, tegenover het groen en op korte afstand van de winkelcentra ‘de Wijkerbaan’ en ‘Europaplein’. Er zijn scholen in de directe omgeving aanwezig en er zijn diverse restaurants op korte afstand gelegen. De snelwegen A9 en A22 zijn op korte afstand bereikbaar waardoor Amsterdam, Alkmaar en Haarlem onder handbereik liggen. Natuurlijk is het kustgebied vanaf deze plek snel bereikbaar, waardoor je met ongeveer 10 minuten op het strand van Wijk aan Zee kunt zitten.

   

  Energielabel

  Plattegrond

  Van dit object zijn helaas (nog) geen plattegronden beschikbaar.

  Locatie